Oppo Find 7 și Find 7a pot fi comandate și În România prin intermediul site-ului oficial Oppo

3.511 ori
<b>Oppo Find 7 și Find 7a pot fi comandate și În România prin intermediul site-ului oficial Oppo</b>Printre cele mai atractive terminale ce provin din China, se numără și Oppo Find 7, device ce a sosit pe piață în două variante. în timp ce versiunea Find 7 oferă un display Quad HD și 3 GB memorie RAM, modelul Find 7a va aduce la pachet doar un...

Printre cele mai atractive terminale ce provin din China, se numără și Oppo Find 7, device ce a sosit pe piață în două variante. în timp ce versiunea Find 7 oferă un display Quad HD și 3 GB memorie RAM, modelul Find 7a va aduce la pachet doar un display Full HD și 2 GB de memorie RAM.

Deși la început terminalul în cauză putea fi achiziționat doar de pe piața chineză, iată că de acum și europenii se pot bucura de Oppo Find 7. Site-ul oficial Oppo destinat Europei listează în acest moment atât varianta high-end Find 7, cât și modelul puțin mai accesibil numit Oppo Find 7a la un preț de 479 euro, respectiv 399 euro.

De asemenea, ne vom putea alege și culoarea preferată, fiind disponibile nu mai puțin de trei nuanțe de culoare pentru Find 7a și două nuanțe de culoare pentru Find 7. Aflăm că în interiorul pachetului vom regăsi o baterie de 2800 mAh, încărcatorul, un adaptor pentru priză, cablu USB, căștile Oppo Dirac și un ghid de utilizare în limba engleză.

Prețuri:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×