Huawei Mulan, device-ul ce va aduce un procesor octa-core Kirin 920 apare Într-o serie de fotografii live

876 ori
<b>Huawei Mulan, device-ul ce va aduce un procesor octa-core Kirin 920 apare Într-o serie de fotografii live</b>Iată că după numeroase leak-uri cu privire la un terminal cu numele de cod Mulan, device pregătit de către Huawei, acum apar și o serie de prime fotografii cu terminalul în cauză. Se așteaptă ca acesta să dispună de un procesor octa-core Kirin...

Iată că după numeroase leak-uri cu privire la un terminal cu numele de cod Mulan, device pregătit de către Huawei, acum apar și o serie de prime fotografii cu terminalul în cauză. Se așteaptă ca acesta să dispună de un procesor octa-core Kirin 920 ce reușește să fie chiar și mai puternic decât un Snapdragon 801.

Printre specificațiile sale se vor mai număra un display Full HD de 5 inch, 3 GB de memorie RAM, o cameră principală de 13 megapixeli, o cameră secundară de 5 megapixeli și un scanner de amprente situat pe partea din spate a device-ului.

Huawei Mulan

Din punct de vedere al design-ului, Huawei Mulan adoptă o carcasă foarte rotunjtă spre margini, componentă ce aduce și un capac al bateriei foarte glossy. Pentru moment nu se știe dacă fotografiile de mai sus prezintă adevăratul Mulan, sau nu, acestea oferind și elemente de dubii prin faptul că data de 10 iunie a fost anul acesta în ziua de marți, și nu luni cum ni se prezintă în fotografii. Cu toate acestea, aflăm că data de lansare a acestui device promițător va avea loc chiar săptămâna viitoare în ziua de marți.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×