Oppo Find X are parte de noi scăpări, vine cu LED special pentru notificări, spate din sticlă

1.009 ori
<b>Oppo Find X are parte de noi scăpări, vine cu LED special pentru notificări, spate din sticlă</b>Vedem astăzi noi imagini cu Oppo Find X, un telefon care va adopta o caracteristică mai specială și anume un LED de notificări integrat în partea frontală. De asemenea, descoperim cu această ocazie că viitorul flagship al companiei chineze

Pe 1 iunie sosea primul teaser oficial pentru Oppo Find X, încă unul dintre acele telefoane cu cameră duală şi ecran edge to edge aşteptat în perioada următoare. Acum au început să apară şi scăpări ale terminalului, care pare să vină cu spate din sticlă şi sistem de notificări LED de tip Skyline.

Oppo Find X

Privit ca flagship, ediţie limitată sau poate chiar model aniversar, acest telefon tulburase puţin Internetul când a scăpat cu o cameră triplă la un moment dat. Aparent era doar un fals, aşa că revenim la noile randări, care sunt ceva mai realiste şi pragmatice. Vedem aici o cameră duală şi un spate din sticlă cu o textură punctată dedesubt.

Oppo Find X

În față găsim acelaşi breton deja consacrat şi văzut şi pe modele precum Oppo F7 şi Oppo R15. Aici intervine şi ceva mai interesant şi anume acel sistem de notificări prin LED-ul tip "Skyline", practic o dungă iluminată în "bărbia" telefonului. Această dotare era găsită pe Oppo Find 7 şi era diferită ce oferă producătorii de telefoane în ziua de azi. Aminteşte de bara luminoasă pe care o aveau unele modele Xperia prin 2011.

În rest Oppo Find X îşi păstrează specificaţiile din ultimele scăpări: ecran de 6.42 inch cu rezoluţie Quad HD+, sistem de scanare facială cu recunoaştere 3D şi încărcare rapidă Super VOOC. Vom avea şi zoom optic lossless de 5X pentru camera din spate şi baterie de 3500 mAh. Aşteptaţi-vă la un preţ un pic mai mare decât practică de obicei Oppo.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×