Oppo Find X apare la televiziunea locală din China; Iată telefonul cu spate mov atractiv (Video)

1.494 ori
<b>Oppo Find X apare la televiziunea locală din China; Iată telefonul cu spate mov atractiv (Video)</b>Cu doar 3 zile rămase până la debutul oficial iată că Oppo Find X mai are parte de o apariție, de această dată chiar la o televiziune locală din China. În cadrul unei emisiuni dispozitivul s-a afișat aproape în întregime, fiind prezentată

Săptămâna viitoare ar trebui să vadă lumina zilei Oppo Find X, un soi de flagship al companiei chineze, unul care chiar că are un ecran edge to edge, dacă se respectă scăpările. Culmea e că nu pare să aibă breton, iar azi vedem o scăpare prin intermediul televiziunii din China.

La CCTV au apărut imagini cu telefonul precum cea de mai sus. A se remarca faptul că nu are breton, iar Oppo cred că face shopping de panouri de ecran din acelaşi loc ca şi Vivo cu al său NEX, pentru că aceste două modele seamănă. La urma urmei, Vivo şi Oppo aparţin de aceeaşi companie mamă, BBK, dar asta e altă poveste. Ce e nou aici e spatele acela mov, care prinde lumina într-un stil gen HTC U12+, doar că mai fistichiu.

Find X a scăpat în ultima vreme cu un LED special de notificări în zona inferioară, cu o cameră duală cu zoom optic 5X şi încărcare super rapidă VOOC. Are spate din sticlă, 8 GB RAM şi procesor Snapdragon 845. Să nu vă mire dacă se ridică din zona să superioară vreo cameră selfie periscop, mai ales că eu chiar nu văd nici urm ade decupaj pentru camera frontală aici,  nici în colţuri, nici nicăieri.

Aflăm mai multe pe 19 iunie.

Later edit: A apărut şi un spot cu telefonul, care dezvăluie un spate arătos, cu dungi în stil telefon sau PC de gaming, plus o cameră duală cu blitz între obiective. Doar 4 secunde, dar mai bine decat o singură fotografie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×