Oppo F7 va debuta curând pe piață drept un nou selfie-phone cu decupaj în ecran

785 ori
<b>Oppo F7 va debuta curând pe piață drept un nou selfie-phone cu decupaj în ecran</b>Cei de la Oppo pregătesc numeroase terminale pentru perioada următoare, unul dintre acestea fiind și modelul Oppo F7 despre care aflăm câteva informații chiar astăzi. Dispozitivul a primit un teaser oficial și din câte ne putem da seama și acesta

Firma chineză Oppo mai are și alt smartphone de lansat pe lângă modelele R15 și R15 Plus, acela fiind Oppo F7 - terminal care după denumire ne dă de înțeles că va sosi cu dotări hardware ceva mai modeste. Acesta a ieșit la iveală chiar astăzi prin intermediul unui teaser oficial care ne confirmă faptul că avem de-a face cu un terminal axat pe fotografierea selfie, fiind intitulat chiar un selfie-phone veritabil.

Aparent lansarea acestui dispozitiv este programată pentru data de 26 martie și aflăm că printre dotările sale am putea primi un ecran generos de 6.2 inch cu rezoluție Full HD și aspect 19:9. Acest display ar ocupa un procent de 89.09% din suprafața totală a panoului frontal și ne mai este confirmat faptul că în materie de captură selfie se va oferi un senzor de 25 megapixeli care va profita de funcții AI.

Ne vom putea juca aici cu funcții precum HDR în timp real, stickere AR, dar și cu moduri de înfumusețare. Posibil ca la interior să vedem un procesor octa-core Qualcomm și 4 sau 6 GB RAM. Așteptați-vă și la un preț bun! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×