Oppo Find X apare într-o randare cu LED de notificări în "bărbie" şi ecran foarte curbat

1.141 ori
<b>Oppo Find X apare într-o randare cu LED de notificări în "bărbie" şi ecran foarte curbat</b>Leak-urile asociate lui Oppo Find X tot continuă să sosească online și astăzi la doar câteva momente de la apariția unei liste de specificații, avem și o scăpare sub formă de randare. Aici ni se prezintă un telefon cu ecran foarte curbat

Oppo Find X a tot avut scăpări în ultima vreme, unele legate de design, altele de o cameră cu zoom optic 5X sau încărcare ultra rapidă. Azi revine teoria legată de iluminarea inedită pentru notificări şi aparent avem şi un ecran foarte curbat la bord.

Oppo Find X

Aflam chiar la început de lună ca telefonul ar avea un LED special pentru notificări şi acum descoperim că acesta ar fi integrat în "bărbia" telefonului. Ştiam şi că are un spate din sticlă şi dotări high end ce merg până la 8 GB RAM. Noutatea acestei scăpări implică o randare cu zona frontală a terminalului, însoţită de o captura de ecran a sa.

Oppo Find X

Aceasta din urmă indică faptul că 195 GB din cei 256 GB stocare vor fi disponibili pentru utilizator. Captura de ecran indică Android 9.0 aici, ceea ce pare bizar, pentru că nu credem că acest model va inaugura Android P prea curând, cel puţin nu până în septembrie. Are şi ColorOS 5.1 aplicat peste, iar revenind la randare, observăm că terminalul are un panou negru frontal cu muchii foarte înguste, dar şi foarte curbate.

Zvonurile afirmă chiar că Oppo ar fi cumpărat panouri Infinity OLED de la Samsung pentru device-ul său. Nu e foarte clar dacă aici avem o variantă cu breton sau nu. Zona de jos include acel mecanism LED de iluminare pentru notificări, sub formă de puls. Deocamdată dată de 19 iunie pare fi aleasă pentru debutul acestui model şi asta la Paris. Aflăm mai multe atunci și sunt tare curios de zoomul optic 5X și încărcarea Super VOOC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×