Oppo Find X urmează să primească o variantă cu 10 GB RAM la bord

Autor:  | Publicat în:  Oppo 813 ori
<b>Oppo Find X urmează să primească o variantă cu 10 GB RAM la bord</b>Următorul trend în zona smartphone se pare că va fi cip-ul de 10 GB memorie RAM, o dotare pe care o vom vedea în premieră la bordul lui Oppo Find X. Acesta va fi primul telefon cu 10 GB RAM de pe piață, cantitate enormă pe care la ora actuală

Dacă până mai ieri ni se părea că 8 GB RAM înseamnă obscen de mult pe un telefon, acum ne pregătim să trecem la pragul următor. În mod surprinzător nu este cel de 12 GB, ci de 10 GB RAM. Am mai auzit speculaţii de gen pentru câteva terminale, dar cea mai palpabilă îi este asociată unei variante noi de Oppo Find X.

Telefonul cu cameră glisantă şi corp cam prea uşor de îndoit este gata să primească o versiune cu 10 GB RAM. Informaţia vine dintr-o serie de documente înregistrate la TENAA, autoritatea chineză care aprobă telefoanele înainte de lansarea lor. Dacă telefonul ajunge până la urmă să aibă o versiune comercială, aceea va sosi în magazine cu 10 GB RAM. Oppo Find X vine cu un ecran OLED de 6.4 inch cu rezoluţie Full HD+, procesor Snapdragon 845 şi 8 GB RAM, iar stocarea sa merge până la 256 GB.

Are şi baterie de 3750 mAh şi rulează Android 8.1 Oreo cu Color OS aplicat peste. Punctul său forte este camera slide din zona superioară care include un senzor de 24 MP pentru selfie. În spate avem o cameră duală de 16 MP + 20 MP. Nu e foarte clar dacă noua versiune va fi un Oppo Find XS de toamnă 2018 sau un flagship viitor, pregătit pentru 2019.

Dacă e un succesor, sperăm să fie ceva mai rezistent şi mai greu de îndoit, pentru că JerryRigEverything a cam făcut de râs primul model.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×