Oppo Find X ar urma să ofere un raport screen to body de peste 90%, detaliu dezvăluit de un teaser oficial

1.065 ori
<b>Oppo Find X ar urma să ofere un raport screen to body de peste 90%, detaliu dezvăluit de un teaser oficial</b>În fiecare zi apare câte o nouă informație sau fotografie asociată lui Oppo Find X, telefon pe care îl așteptăm lansat oficial pe data de 19 iunie, adică marți. Astăzi de exemplu descoperim chiar pe seama unui teaser oficial faptul că noul

Doar două zile ne mai despart până la debutul lui Oppo Find X, un telefon care se anunță tare interesant în situația în care toate zvonurile din ultima vreme se adeveresc. Am văzut multe leak-uri în ultima vreme, de la fotografii și randări și până la liste de specificații și mai nou spoturi promoționale rulate de către televiziunea publică din China. Astăzi vine o nouă informație și asta chiar printr-un teaser oficial Oppo.

Oppo Find X

Postat pe platforma de socializare Weibo, teaser-ul pe care îl vedeți mai sus ne promite faptul că noul telefon Find X va avea un raport screen to body de peste 90%, producătorul invitând utilizatorii să ghicească care va fi cifra cu pricina. Rămâne de văzut dacă se va depăși recordul de 91.24% screen-to-body ratio stabilit recent de către Vivo NEX, cu toate că producătorii au tendința de a "umfla" cifrele în cauză.

Cei de la GSMArena au realizat o serie de măsurători asupra ecranului lui Vivo NEX și s-a ajuns la concluzia că ecranul ocupă doar 86% din întregul panou frontal. Comparativ, Galaxy S9+ are un raport screen-to-body de 84.2%, OnePlus 6 de 83.8%, iar iPhone X 82.9%.

Rămâne de văzut care vor fi cifrele reale în cazul lui Find X și raportat la teaserul de față, observăm că nu este nici urmă de vreun decupaj în ecran, semn că am putea primi și aici o cameră selfie periscop. Înainte de a ne face speranțe prea mari așteptăm evenimentul pentru a ne convinge 100% de acest detaliu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×