SwiftKey integrează acum traducere în timp real a mesajelor pe Android; Se bazează pe Microsoft Translator

1.313 ori
<b>SwiftKey integrează acum traducere în timp real a mesajelor pe Android; Se bazează pe Microsoft Translator</b>Celebra aplicație de tip tastatură virtuală numită Swiftkey a primit în ultima săptămână un update tare util, unul ce ne aduce traducere în timp real a mesajelor primite. La mijloc este folosit Microsoft Translator și practic avem parte prin

SwiftKey, una dintre cele mai populare şi cele mai utilizate tastaturi third party de pe mobil a primit o actualizare în această săptămână, care îi aduce o funcţie foarte utilă. E vorba despre traducere în timp real a mesajelor şi avem detalii mai jos.

Swiftkey

Funcţia se bazează pe Microsoft Translator, iar până acum ştim că doar SwiftKey-ul de pe Android primeşte această noutate. Prin intermediul soluţiei Microsoft, utilizatorii de SwiftKey vor putea să aibă conversaţiile traduse în timp real fără să iasă din aplicaţie. Se elimină astfel bariera lingvistică între persoanele din ţări diferite. Sunt suportate peste 60 de limbi pentru traducere.

Nu aveţi nevoie să instalaţi Microsoft Translator pentru a folosi această funcţie, cel puţin dacă sunteţi conectaţi la Internet. Dacă sunteţi offline e indicat să aveţi totuşi Microsoft Translator instalat. Microsoft a cumpărat SwiftKey în 2016 şi a investit serios în această tastatură inteligentă. Funcţia de traducere se accesează din toolbar. Tastatura avea 300 de milioane de utilizatori activi când a fost cumpărată de Microsoft, iar acum probabil are şi mai mulţi.

În Toolbar mai găsiţi şi opţiuni de personalizare, stickere, calendar şi locul în care vă aflaţi. Cu traducerea activată utilizatorii care au tastatura predictivă activată pot face trecerea între input şi output-ul într-o limbă străină. Microsoft Translator oferă şi traducere în timp real în Windows şi Skype. Găsiţi SwiftKey aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×