Oppo N1 anunțat oficial, vine cu ecran Full HD de 5.9 inch, color OS drept platformă (video)

2.511 ori
<b>Oppo N1 anunțat oficial, vine cu ecran Full HD de 5.9 inch, color OS drept platformă (video)</b>Oppo tocmai a anunțat noul său telefon N1 în cadrul unui eveniment special organizat în Beijing, China. Handsetul a ajuns deja pe web de nenumărate ori și a avut parte și de câteva teasere video și foto. &nbsp; Cel mai interesant aspect al său...

Oppo tocmai a anunțat noul său telefon N1 în cadrul unui eveniment special organizat în Beijing, China. Handsetul a ajuns deja pe web de nenumărate ori și a avut parte și de câteva teasere video și foto.

Cel mai interesant aspect al său este la nivel de software, telefonul rulând Color OS, o platformă homebrew internă a companiei, aplicată peste Android. Oppo N1 integrează un display Full HD de 5.9 inch, iar sub display se afla 3 butoane capacitive Android. Handsetul are o carcasă din plastic și vine pe alb sau negru. Dotările sale includ 16 sau 32 GB memorie internă, iar în zona din spate se afla "bunătățile".

Oppo N1 anunțat oficial

Oppo N1 integrează o cameră de 13 megapixeli cu senzor CMOS, deschidere F/2.0 și un procesor de imagine Owl la interior. Oppo afirmă că N1 ar fi primul smartphone Android care vine cu un setup de 6 lentile. Modulul de cameră e capabil să se rotează la 206 grade, devenind și cameră frontală astfel. Camera suportă zoom optic de până la 15x, iar producătorul sau chinez oferă o lentilă specială - plugin.
​

Oppo N1 anunțat oficial, vine cu ecran Full HD de 5.9 inch, color OS drept platformă (video)

Zona de sub cameră este una touch, iar funcția poartă numele de O-Touch. în funcție de gesturile aplicate în acea zonă veți deschide diferite aplicații sau accesa anumite funcții. Sub cameră se află și un bliț dual LED, iar terminalul vine cu o baterie de 3610 mAh, WiFi, Bluetooth, NFC și posibilitatea de a înregistra viteză în timpul condusului. Handsetul va costa 571 de dolari.

​

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×