Nokia Lumia 929 Își prezintă partea din spate, camera de 20 MP Într-o nouă imagine

1.536 ori
<b>Nokia Lumia 929 Își prezintă partea din spate, camera de 20 MP Într-o nouă imagine</b>Nici nu s-a lansat încă Lumia 1520 și deja avem un alt phablet subiect de știri în aceste zile. E vorba despre Nokia Lumia 929 și după ce i-am văzut partea din față în primele scăpări marca @evleaks, azi aruncăm o privire asupra părții din...

Nici nu s-a lansat încă Lumia 1520 și deja avem un alt phablet subiect de știri în aceste zile. E vorba despre Nokia Lumia 929 și după ce i-am văzut partea din față în primele scăpări marca @evleaks, azi aruncăm o privire asupra părții din spate.

Avem de-a face cu un phablet cu ecran de 5 inch, dacă ne luăm după zvonuri, dar pe noi ne interesează mai mult camera de 20 MP din spate, cu bliț dual LED. Acest handset va sosi la operatorul american Verizon, în vreme ce AT&T îl va avea pe Lumia 1520. Se speculează că Lumia 929 va fi practic o variantă mai mică de Lumia 1520, dar rămâne de văzut.

Zvonurile afirmă că acest terminal va avea un procesor quad core la interior, 1 GB RAM, 16 GB memorie internă, conectivitate LTE și că ar putea debuta odată cu Lumia 1520 pe 22 octombrie. Să fie acesta începutul unei lungi linii de phableturi de la Nokia? Vom primi oare și un stylus măcar cu unul dintre aceste modele?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×