Microsoft anunță oficial noile tablete Surface: Surface 2 Pro cu Windows 8.1 și Surface 2 cu Windows RT

1.388 ori
<b>Microsoft anunță oficial noile tablete Surface: Surface 2 Pro cu Windows 8.1 și Surface 2 cu Windows RT</b>în cadrul unui eveniment oficial desfășurat astăzi Microsoft a anunțat noile sale tablete Surface, versiunea cu Windows RT Surface 2 și cea cu Windows 8.1, numită Surface Pro 2. Pe scena s-a aflat vicepreședintele Microsoft Panos Panay, pentru a...

în cadrul unui eveniment oficial desfășurat astăzi Microsoft a anunțat noile sale tablete Surface, versiunea cu Windows RT Surface 2 și cea cu Windows 8.1, numită Surface Pro 2. Pe scena s-a aflat vicepreședintele Microsoft Panos Panay, pentru a explica ce noutăți aduc terminalele.

Pe scurt, cele două device-uri sunt mai subțiri, mai ușoare, mai puternice și au baterii mai bune. Surface 2, adică versiunea RT va costa 449 de dolari pentru versiunea de 32 GB, care va debuta pe 22 octombrie. Tableta integrează un display clearType Full HD, un procesor Tegra 4 în locul lui Tegra 3 de pe predecesor și un port USB 3.0 în locul fostului USB 2.0.

Surface 2 cu Windows RT

Microsoft afirmă că a crescut viteza BUS pentru WiFi și memorie cu 100%, iar procesorul are la rândul său o viteză mai mare. Viața bateriei ar trebui să fie cu 25% mai mare, dacă ne luăm după compania din Redmond, iar MS Germania afirmă că se vor atinge chiar și 10 ore. Device-ul este acum mai subțire, cu o talie de 8.9 mm și mai ușor, cântărind 676 grame.

Microsoft anunță oficial noile tablete Surface: Surface 2 Pro cu Windows 8.1 și Surface 2 cu Windows RT

în partea din spate se afla un kickstand cu 2 moduri de rabatare, iar tableta primește și un accesoriu Touch Cover 2. în plus, terminalul va sosi și pe alb, nu doar pe negru. Microsoft oferă cu produsele sale la pachet și 200 GB stocare SkyDrive gratuit timp de 2 ani. O ultimă mențiune aici cu privire la camere: Surface 2 vine cu o cameră de 5 MP în spate și una frontală de 3.5 MP.  Trecând la Surface Pro 2, el este dotat cu un procesor Haswell Core i5 la 1.6 GHz și cântărește 907 grame. Viața bateriei sale este estimată la 7 ore și se pare că vom avea și un ventilator la interior.

Surface 2 Pro Dock

Grosimea rămâne la fel față de predecesor, iar prețul pornește de 899 de dolari. Ecranul este un Full HD de 10.6 inch, iar la capitolul memorie primim de la 4 la 8 GB RAM și între 64 și 256 GB stocare. De conectivitate se ocupă portul USB 3.0, WiFi, Bluetooth 4.0, iar Type Cover 2 vine cu iluminare pentru taste și o extra baterie la interior.

Precomenzile pentru tablete debutează mâine, iar produsele sosesc în magazine peste o lună, în 21 de țări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×