Oppo N1 va sosi la nivel internațional În decembrie cu CyanogenMod preinstalat

1.103 ori
<b>Oppo N1 va sosi la nivel internațional În decembrie cu CyanogenMod preinstalat</b>Oppo este una dintre companiile din China care se afla pe val, datorită inovațiilor pe care le aduc în domeniul telefoanelor cu Android. Astfel, nu ne mira să aflăm că firma va lansa luna viitoare terminalul Oppo N1 cu CyanogenMod preinstalat și...

Oppo este una dintre companiile din China care se afla pe val, datorită inovațiilor pe care le aduc în domeniul telefoanelor cu Android. Astfel, nu ne mira să aflăm că firma va lansa luna viitoare terminalul Oppo N1 cu CyanogenMod preinstalat și îl va oferi la nivel internațional.

Oppo și CyanogenMod au un parteneriat, care nu ne surprinde deloc, având în vedere că rivalii de la Xiaomi lansează telefoane cu MIUI la bord. Oppo N1 se remarcă printr-un design deosebit, care implică o cameră rotativă și aflați că prețul variantei cu CyanogenMod va fi același ca și al variantei standard.

Handsetul vine cu un ecran Full HD de 5.9 inch, un procesor Snapdragon 600 de 1.7 GHz, 2 GB RAM, 16 sau 32 GB memorie internă și o baterie de 3610 mAh. Terminalul integrează o cameră de 13 megapixeli care se rotește la 206 grade în față și spate și un panou touch lateral care poate fi apăsat pentru a realiza fotografii sau face scroll în pagini web.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×