Oppo N3 apare Într-o serie de randări realiste, Împreună cu noi specificații

2.158 ori
<b>Oppo N3 apare Într-o serie de randări realiste, Împreună cu noi specificații</b>Oppo N3 a fost un subiect des abordat în ultimele zile, acest terminal ieșind în evidență prin materialele folosite pentru carcasa sa. Azi descoperim și două randari ale designului său, plus o serie de specificații. &nbsp; Vă reamintesc că...

Oppo N3 a fost un subiect des abordat în ultimele zile, acest terminal ieșind în evidență prin materialele folosite pentru carcasa sa. Azi descoperim și două randari ale designului său, plus o serie de specificații.

Vă reamintesc că acest model ar urma să adopte o carcasă din aliaj aluminiu-litiu, fiind astfel foarte ușor. Se pare că el va veni și cu o cameră rotativă, ca și predecesorul său, Oppo N1, dar de această dată mecanismul va fi mai discret. Corpul pare a fi unul metalic, iar zvonurile afirmă că handsetul va avea același display Full HD de 5.9 inch ca și predecesorul. Specificațiile vin de la aceeași sursă care a publicat și imaginile și includ un procesor Qualcomm Snapdragon 805, 3 GB RAM și o cameră rotativă de 13 megapixeli.

Oppo N3 apare Într-o serie de randari realiste, Împreună cu noi specificații

Corpul lui N3 pare destul de subțire și marginile sale par metalice. De remarcat și marginile subțiri ale ecranului și utilizarea învechitelor butoane capacitive, în condițiile în că terminalele flagship moderne adopta butoane virtuale Android. Din câte văd la acest smartphone jackul audio este plasat în partea inferioară lângă microUSB. Ce mă intrigă e că teoretic rămânem fără earpice atunci când rotim camera pentru captura frontală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×