Oppo N3, noul camera-phone pregătit de compania chineză Oppo apare Într-o serie de imagini randate

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.028 ori
<b>Oppo N3, noul camera-phone pregătit de compania chineză Oppo apare Într-o serie de imagini randate</b>După cum v-am informat încă de săptămâna trecută, compania chineză Oppo pregătește în aceste momente lansarea lui Oppo N3, device de tip camera-phone ce va sosi pe piață în luna octombrie ca și succesorul modelului Oppo N1. Astăzi, prin...

După cum v-am informat încă de săptămâna trecută, compania chineză Oppo pregătește în aceste momente lansarea lui Oppo N3, device de tip camera-phone ce va sosi pe piață în luna octombrie ca și succesorul modelului Oppo N1. Astăzi, prin intermediul unor fotografii primite de către cei de la GSM Arena avem oportunitatea să aruncăm o privire asupra modului în care va arăta acest nou terminal.

Din câte putem vedea, Oppo va păstra celebra cameră rotativă cu un senzor de nouă generație, element ce va sosi acum sub o formă de cilindru care va iesi în evidență. De asemenea, în comparație cu modelul precedent, și anume Oppo N1, acesta va beneficia acum de o carcasă mult mai subțire și de un bliț dual-tone.

Oppo N3​

Cu toate că design-ul său arată puțin ieșit din comun, Oppo N3 își va îndeplini cu siguranță scopul pentru care a fost creat - realizarea de fotografii de înaltă calitate, fie ca vorbim despre captură standard, fie de imagini de tip selfie. Cum vi se pare acest nou terminal pregătit de către Oppo?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×