Oppo N3, un nou terminal axat pe funcții de fotografie ar putea fi lansat luna viitoare

Autor:  | Publicat în:  Oppo 666 ori
<b>Oppo N3, un nou terminal axat pe funcții de fotografie ar putea fi lansat luna viitoare</b>Printre producătorii de origine chineză existenți pe piață îi avem și pe cei de la Oppo, companie ce a lansat acum ceva timp un model numit Oppo N1. După cum bine știți, terminalul în cauză venea cu un senzor foto rotativ ce servea atât ca o...

Printre producătorii de origine chineză existenți pe piață îi avem și pe cei de la Oppo, companie ce a lansat acum ceva timp un model numit Oppo N1. După cum bine știți, terminalul în cauză venea cu un senzor foto rotativ ce servea atât ca o cameră foto principală, cât și ca un senzor pentru realizarea de fotografii selfie sau pentru video-conferințe.

După ce aceștia au anunțat și modelul Oppo N1 Mini, device ce aduce același design bine-cunoscut, iată că astăzi ni se aduc noi informații despre un posibil succesor al lui N1, smartphone ce ar putea fi numit Oppo N3 și care va impresiona la capitolul cameră foto cu un nou senzor.

Din câte putem vedea în teaserul de mai sus, Oppo susține că noul său produs va fi și mai uimitor decât proaspătul lansat iPhone 6 Plus, terminal a cărui descriere se poate observa în tab-ul deschis (Bigger than Bigger). Cu toate că alte informații despre acest device nu au fost comunicate, aflăm că Oppo are de gând să anunțe acest produs în luna octombrie.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×