Oppo pregătește lansarea smartphone-ului R9 pentru data de 17 martie; vedem și un prim teaser

Autor:  | Publicat în:  Oppo 764 ori
<b>Oppo pregătește lansarea smartphone-ului R9 pentru data de 17 martie; vedem și un prim teaser</b>Pentru această ediție Mobile World Congress, cei de la Oppo au decis să vină cu terminale deja lansate fără a face un anunț pe seama unui produs nou dezvoltat. Totuși, se pare că &icirc;n cur&acirc;nd compania de origine chineză ne pregătește...

Pentru această ediție Mobile World Congress, cei de la Oppo au decis să vină cu terminale deja lansate fără a face un anunț pe seama unui produs nou dezvoltat. Totuși, se pare că în curând compania de origine chineză ne pregătește debutul unui model interesant, unul ce este intitulat Oppo R9.

Telefonul din urmă primește astăzi un teaser din care aflăm și faptul că lansarea sa este programată pentru data de 17 martie. Din informațiile sosite anterior pe web aflam că noul smartphone va impresiona la capitolul fotografiere, urmând a opta pentru un senzor de 21 megapixeli.

Alte dotări posibile ce le-am putea vedea aici, sunt reprezentate de către un display Quad HD de 6 inch (2560 x 1440 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și de 3 sau 4 GB memorie RAM. De asemenea, este sugerată prezența unei baterii de 3700 mAh și a unei camere frontale de 13 megapixeli.

Desigur, nu ne-ar deranja deloc să vedem pe acest model și noua tehnologie Super VOOC Flash Charge despre care v-am vorbit chiar aici anterior.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×