Oppo R5, smartphone-ul cu grosime de doar 4.85 mm poate fi comandat și din România

3.131 ori
<b>Oppo R5, smartphone-ul cu grosime de doar 4.85 mm poate fi comandat și din România</b>Deși Gionee a reușit ca anul acesta să vină pe piață cu o versiune mai subțire a lui Elife S5.5, și anume modelul S5.1, acesta din urmă nu sosește cu specificații de top, motiv pentru care telefonul mai mai pare atât de atractiv. Cu toate...

Deși Gionee a reușit ca anul acesta să vină pe piață cu o versiune mai subțire a lui Elife S5.5, și anume modelul S5.1, acesta din urmă nu sosește cu specificații de top, motiv pentru care telefonul nu mai mai pare atât de atractiv. Cu toate acestea, există soluții ca și Oppo R5, terminal ce pentru o scurtă perioadă de timp a fost cel mai subțire smartphone din lume (4.85 mm).

Cu toate că țara sa de origine este China, astăzi prin intermediul unui pont primit de la Popescu Petre (gadgetbuzz.ro), aflăm că Oppo R5 poate fi comandat și din țările europene, inclusiv România. Pentru a realiza o astfel de comandă, tot ce trebuie să facem inițial este să ne înregistrăm pe europe.oppostyle.com.

Ulterior, vom adăuga smartphone-ul în coșul de cumpărături și vom finaliza comanda, urmând ca livrarea să fie făcută din ianuarie 2015. Prețul lui Oppo R5 este 399 euro, sumă pentru care primim un terminal cu display FHD de 5.2 inch, un procesor octa-core Snapdragon 615, 2 GB memorie RAM și o baterie de 2.000 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×