Oppo pregăteşte un nou telefon cu camera glisantă în stil Oppo Find X sau Galaxy A80 chiar

761 ori
<b>Oppo pregăteşte un nou telefon cu camera glisantă în stil Oppo Find X sau Galaxy A80 chiar</b>Oppo Find X a fost unul dintre primele telefoane cu mecanism glisant pentru cameră, iar apoi a venit şi Oppo Reno, cu acel mecanism diagonal. Viitorul ne-ar putea aduce încă un device de gen, de la aceeaşi companie, de astă dată un slider care aduce un..

Oppo Find X a fost unul dintre primele telefoane cu mecanism glisant pentru cameră, iar apoi a venit şi Oppo Reno, cu acel mecanism diagonal. Viitorul ne-ar putea aduce încă un device de gen, de la aceeaşi companie, de astă dată un slider care aduce un pic mai mult cu Samsung Galaxy A80.

Ceea ce vedem aici sunt randări realizate de Letsgodigital.nl, folosind brevete şi scăpări online. Ştim că Oppo a înregistrat deja denumirile Oppo Find Z şi Oppo Find Y, care s-ar putea aplica fix la un device de gen. La final de martie, Oppo primea un brevet pentru un telefon cu ecran edge to edge, care mută camera selfie pe un mecanism glisant, precum cel din noile randări.

Oppo Find Z / Oppo Find Y

Apărea şi o formă a literei "V" în spatele telefonului, sub camera principală, pe ceea ce pare a fi un corp metalic unibody. Pe 2 august 2019 apărea încă un brevet de design de la Oppo, publicat de WIPO (World Intellectual Property Organization). E vorba despre acelaşi handset, doar că acum a primit şi culori. Sunt 12 imagini color, in care telefonul apare din toate unghiurile.

Observăm marginile rotunjite, un profil subţire şi un mecanism glisant discret şi oarecum similar cu cel de la Galaxy A80, doar că fără partea rotativă. Bizar totuşi că avem doar o cameră duală în spate. Sunt şanse ca acest device să fie succesorul lui Oppo Find X, care sosea în iunie 2018 şi ar avea nevoie de un urmaş pe măsură. Mai este şi varianta de cameră selfie pusă sub ecran şi nu pe zona glisantă, o idee prezentată tot de Oppo recent

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×