Streaming cu jocuri direct din YouTube pe Android; Google integrează funcţii de game streaming în aplicaţia YouTube

961 ori
<b>Streaming cu jocuri direct din YouTube pe Android; Google integrează funcţii de game streaming în aplicaţia YouTube</b>Tot mai multă lume a început să facă streaming de jocuri în ultimii ani şi unii chiar trăiesc din asta. Nu doar de pe PC sau consola totuşi, ci şi de pe mobil, folosind soluţii ca DU Recorder spre exemplu. Google ne propune acum să facem live streaming

Tot mai multă lume a început să facă streaming de jocuri în ultimii ani şi unii chiar trăiesc din asta. Nu doar de pe PC sau consola totuşi, ci şi de pe mobil, folosind soluţii ca DU Recorder spre exemplu. Google ne propune acum să facem live streaming direct din aplicaţia YouTube de pe Android, care a fost actualizată.

Practic acesta este rodul fuziunii dintre YouTube Gaming (aplicaţie parţial eşuată) şi YouTube cel standard. Odată cu versiunea aplicaţiei YouTube 14.31.50, veţi putea face un live stream cu ceea ce vedeţi pe ecranul telefonului. Va apărea o fereastră în zona de sus a interfeţei care va permite să porniţi funcţia "Screen Broadcast". Odată pornită apar opţiuni dedicate de gaming şi opţiuni ce vă permit să alegeţi un titlu de joc.

Streaming cu jocuri direct din YouTube pe Android; Google integrează funcţii de game streaming în aplicaţia YouTube

Practic YouTube îţi oferă acum screencasting, dar nu şi posibilitatea de a face o înregistrare locală, care să fie editata după. Trebuie precizat şi că userii cu mai puţin de 1000 de abonaţi pe canal nu au voie să facă livestream-uri de pe mobil. Pentru a porni un screencast, trebuie să apăsaţi pe iconul de cameră video din zona de sus a barei titlu YouTube.

Apoi apăsaţi pe iconul cu acel mobil şi apoi alegeţi jocul şi orientarea de ecran. Vestea bună e că puteţi să activaţi şi camera selfie, pentru a vă transmite reacţiile în cadrul clipului într-o bulă cu faţa voastră, suprapusă pe înregistrarea de joc. Se pot controla şi microfonul, comentariile vizibile şi altele de gen. Puteţi descărca de aici nouă aplicaţie YouTube.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×