ASUS brevetează un telefon dublu glisant, cu 10 variante de design

2.240 ori
<b>ASUS brevetează un telefon dublu glisant, cu 10 variante de design</b>Scăpările legate de ASUS ZenFone 6 de dinainte de lansarea să prezentau pe lângă varianta pe care o ştim acum cu camera rotativă şi un model dual slider. Se pare că acela este în continuare în cărţi, pentru că ASUS tocmai a brevetat un telefon dublu..

Scăpările legate de ASUS ZenFone 6 de dinainte de lansarea să prezentau pe lângă varianta pe care o ştim acum cu camera rotativă şi un model dual slider. Se pare că acela este în continuare în cărţi, pentru că ASUS tocmai a brevetat un telefon dublu glisant în 10 variante de design.

ASUS brevetează un telefon dublu glisant, cu 10 variante de design

Brevetul pe care îl vedem prezintă o porţiune care glisează în sus pentru a dezvălui camera selfie şi una care glisează în jos pentru a dezvălui difuzorul. Documentele au fost publicate pe 21 mai 2019 în baza de date globală WIPO (World Intellectual Property Office) şi vedem o secţiune care glisează din zona de sus a terminalului, care pare să includă două camere.

ASUS brevetează un telefon dublu glisant, cu 10 variante de design

Zona de jos include un difuzor atunci când glisează la rândul său de sub ecran. Un total de 10 modele diferite sunt menţionate în brevet, iar toate telefoanele au un ecran edge to edge, sau mai bine zis cu muchii înguste, deşi o bărbie tot e prezentă. La 5 dintre cele 10 modele slider-ul funcţionează doar în sus, că la Xiaomi Mi Mix 3.

ASUS brevetează un telefon dublu glisant, cu 10 variante de design

Celelalte 5 modele au şi slider în jos, creând un telefon dublu glisant. În rest toate au dotările şi designurile la fel. Amplasarea şi distanţa dintre camere pare să difere, iar microfonul şi bliţul sunt integrate şi ele în extensia glisantă. Există şi o serie de butoane fizice laterale, cele de volum şi Power. Am integrat în acest articol şi scăpările de randări cu acel ZenFone glisant dublu, care prezenta şi un difuzor Harman Kardon jos. Ele au apărut prin Evan Blass si veneau de la cei care se ocupaseră de ZenFone 5. 

Aceste telefoane ar putea face parte din colecţia de toamnă ZenFone, de la IFA 2019, sau din cea destinată anului 2020.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×