Samsung Galaxy M10s costă doar 115 euro și are ecran de 6.4 inch + cameră duală în spate

1.839 ori
<b>Samsung Galaxy M10s costă doar 115 euro și are ecran de 6.4 inch + cameră duală în spate</b>Sud-coreenii de la Samsung continuă cu lansările de noi terminale accesibile, cel mai proaspăt exemplu fiind Galaxy M10s anunțat astăzi pe piața din India. Este succesorul variantei standard Galaxy M10 pe care o vedeam lansată

Sud-coreenii de la Samsung continuă cu lansările de noi terminale accesibile, cel mai proaspăt exemplu fiind Galaxy M10s anunțat astăzi pe piața din India. Este succesorul variantei standard Galaxy M10 pe care o vedeam lansată în ianuarie și trebuie spus că upgrade-urile aduse în cazul de față sunt unele notabile. Costă doar 115 euro și descoperiți mai jos noutățile aduse la pachet!

Galaxy M10s

Un prim detaliu de care ne legăm este ecranul, astfel că în locul panoului TFT de 6.22 inch de pe M10, primim acum un ecran Super AMOLED de 6.4 inch cu rezoluție HD+ (1560 x 720 pixeli). Este oferit și un procesor nou, un Exynos 7884B cu 8 nuclee tactate la 1.6 GHz, iar stocarea ajunge la 32 GB și memoria RAM la 3 GB.

Galaxy M10S

Nu lipsește slotul microSD și pe lista de dotări mai întâlnim un scanner de amprente, cameră frontală de 8 mpx și cameră duală de 13 + 5 mpx (ultra-wide) în spate. Galaxy M10s dispune de jack audio 3.5 mm, suport dual-SIM și conectivitate 4G LTE. Sunt remarcate upgrade-uri și la capitolul baterie unde primim o unitate de 4000 mAh (alimentare la 15W) vs. 3400 mAh pe Galaxy M10. 

Acest nou telefon vine pe albastru sau negru și inițial se vinde doar în India. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×