Oppo R1 a fost lansat oficial, dispune de o cameră foto cu apertură f/2.0 și va costa 410$

1.296 ori
<b>Oppo R1 a fost lansat oficial, dispune de o cameră foto cu apertură f/2.0 și va costa 410$</b>După ce a fost văzut la începutul acestei luni, iată că producătorul chinez Oppo lansează oficial smartphone-ul Oppo R1. Deși nu este un terminal din categoria high-end, Oppo R1 promite să capteze poze excelente pe timp de noapte. &nbsp; Acesta...

După ce a fost văzut la începutul acestei luni, iată că producătorul chinez Oppo lansează oficial smartphone-ul Oppo R1. Deși nu este un terminal din categoria high-end, Oppo R1 promite să capteze poze excelente pe timp de noapte.

Acesta dispune de o cameră foto principală de 8 megapixeli, cu o apertură wide f/2.0. Așa cum știți, cu cât valoarea aperturii este mai mică, cu atât mai multă lumină pătrunde prin senzorii camerei foto. Oppo R1 rulează Color OS, sistem de operare bazat pe Android 4.2.2 și dispune de un display IPS de 5 inch, cu o rezoluție de 720x1280 pixeli și o densitate a pixelilor de 294 ppi.

Oppo R1

Printre celelalte componente mai regăsim un procesor quad-core MediaTek MT6582 de 1.3 GHz, 2 GB RAM, și 16 GB memorie internă, care din păcate nu poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD. Oppo R1 măsoară doar 7.1 mm în grosime, cântărește 140 de grame și include o baterie de 2.410 mAh. Device-ul se poate comanda de pe site-ul Oppo, la un preț de 410$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×