Xiaomi Mi 6 are parte de o scăpare într-o nouă randare, cu cameră duală inclusă

2.291 ori
<b>Xiaomi Mi 6 are parte de o scăpare într-o nouă randare, cu cameră duală inclusă</b>Mai avem ceva de așteptat până la debutul lui Xiaomi Mi 6, dar se pare că leak-urile ajung din ce în ce mai des pe web, semn că ne putem face o idee despre acest viitor terminal din zona flagship. În imaginea pe care o putem vedea astăzi se remarcă și

Chiar dacă Xiaomi Mi 6 nu are încă o dată clară de lansare, avem în minte o imagine clară a dotărilor sale. Am aflat până acum că va veni cu procesor Snapdragon 835, 4 sau 6 GB RAM şi variante cu ecran plat sau curbat. Azi vedem o nouă randare a terminalului, care prezintă o cameră duală în spate.

Vedem aici o versiune negru glossy a acestui smartphone, care şi-a făcut apariţia pe Weibo. Muchiile acestui terminal amintesc de cele ale lui Mi Note 2, iar zona frontală e minimalistă. Avem un buton Home integrat sub ecran, într-un spaţiu parcă mai îngust decât de obicei. Xiaomi Mi 6 e aşteptat să vină în 3 variante până la urmă, dintre care una va avea un ecran curbat pe ambele laturi.

Se vehiculează tot mai mult data de 16 aprilie pentru debut, dar rămâne de văzut dacă procesorul Snapdragon 835 va fi gata până atunci. Există o teorie ca va sosi întâi o versiune cu Snapdragon 821 şi apoi vine şi modelul premium prin luna mai. Remarcăm şi faptul că acest Mi 6 are muchiile curbate în spate şi mai ştim conform scăpărilor trecute că ar trebui să primim o baterie de 4000 mAh, 4 sau 6 GB RAM şi între 64 şi 256 GB stocare.

Rămâne să aflăm detalii despre camera duală, care a fost un mister până acum. În față vom avea un ecran AMOLED Quad HD cu margini curbate sau un display plat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×