Oppo R17 Pro are camera triplă confirmată de un teaser video; Va oferi funcții 3D sensing și diafragmă variabilă

734 ori
<b>Oppo R17 Pro are camera triplă confirmată de un teaser video; Va oferi funcții 3D sensing și diafragmă variabilă</b>În această vară companiile chineze Oppo și Vivo ne-au uimit prin telefoanele lansate pe piață, cele mai notabile exemple fiind Oppo Find X și Vivo NEX, ambele optând pentru tehnologii deosebite prin care raportul screen to body a fost ridicat

În mai puțin de o săptămână vine și lansarea smartphone-ului Oppo R17 Pro, telefon cu dotări atractive la pachet despre care am aflat informații interesante în ultima vreme. Printre specificații și câteva randări scăpate pe web descoperim astăzi și un clip video teaser de câteva secunde în care ni se confirmă una dintre cele mai deosebite dotări și anume camera triplă din spate care va aduce și ceva mai special.

Aflăm din acest material că terminalul va oferi o cameră triplă cu funcții 3D Sensing ceea ce înseamnă că am putea beneficia și de experiențe în realitate augumentată precum probatul de haine în mediul virtual sau probarea de obiecte de mobiler pentru casă înainte de a face achiziție, ceva în stilul lui Lenovo Phab Pro care sosea cu tehnologia Google Project Tango. 

De asemenea, setup-ul de 3 senzori foto va aduce diafragmă variabilă (f/1.5 - f/2.4) fix precum avem pe flagship-ul Galaxy S9 - semn că rezultatele în low-light vor fi unele deosebite. Se vehiculează și prezența unui procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 710 la pachet și pe deasupra și a unui scanner de amprente integrat în ecran. 

Acest telefon se va lansa pe data de 23 august și atunci aflăm și detaliile oficiale legate de preț!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×