OnePlus 6T nu va avea cameră triplă în spate! O randare proaspătă confirmă acest detaliu

1.741 ori
<b>OnePlus 6T nu va avea cameră triplă în spate! O randare proaspătă confirmă acest detaliu</b>Deși majoritatea zvonurilor din ultima vreme au tot indicat faptul că OnePlus 6T va sosi cu o cameră triplă în spate, iată că într-un final nu va fi vorba despre o asemenea dotare pe flagship-ul cel nou al companiei chineze. Suntem informați despre

Cu toate că în ultima vreme mai toate leak-urile au indicat faptul că flagship-ul OnePlus 6T va avea o cameră triplă în spate similară cu cea oferită pe Oppo R17 Pro, iată că astăzi dotarea este oarecum infirmată de o randare detaliată sosită din partea publicației germane winfuture.de care are și alte detalii despre telefon. Imaginea poate fi văzută mai sus și există și o comparație cu actualul model OnePlus 6 jos.

OnePlus 6T

După cum se poate remarca aici, telefonul va oferi un setup identic pentru camera din spate, modul compus din 2 senzori sub care avem și bliț-ul LED. Ce dispare este scanner-ul de amprente fizic de aici, semn că vom avea parte într-adevăr de un scanner integrat în ecran, aceasta urmând a fi cea mai mare noutate regăsită pe flagship-ul de toamnă OnePlus.

Aflăm că imaginea pe care o vedeți aici provine din partea unei surse de încredere apropiate de site-ul german și că terminalul va aduce mai multe modificări la nivel intern. Astfel suntem informați că ecranul va crește la o diagonală de 6.41 inch, urmând a adopta o rezoluție de 2340 x 1080 pixeli și un ecran cu tehnologie OLED. Apare și aspectul 19.5:9 în ecuație și am putea avea un decupaj de tip "picătură de apă".

Lansarea lui OnePlus 6T este programată pentru data de 17 octombrie și pe seama unor scăpări recente am aflat că telefonul ar putea renunța la jack-ul audio. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×