CES 2015 Învăluit În mister total, nici urmă de scăpări de tablete și telefoane deocamdată; Nici invitațiile nu au apărut!

Autor:  | Publicat în:  Evenimente 691 ori
<b>CES 2015 Învăluit În mister total, nici urmă de scăpări de tablete și telefoane deocamdată; Nici invitațiile nu au apărut!</b>De obicei cu 2 sau 3 săptămâni înaintea unui show tech că MWC, CES sau IFA abundă invitatiile la evenimente, scăpările și zvonurile legate de terminale. Iată că înainte de CES 2015 avem foarte puține informații despre telefoanele și...

De obicei cu 2 sau 3 săptămâni înaintea unui show tech că MWC, CES sau IFA abundă invitatiile la evenimente, scăpările și zvonurile legate de terminale. Iată că înainte de CES 2015 avem foarte puține informații despre telefoanele și tabletele care vor debuta în Las Vegas luna viitoare.

CES concurează cu MWC din Barcelona, acolo unde așteptam de obicei flagshipurile de început de an. Companii precum Samsung sau HTC își păstrează lansările pentru evenimentul din Spania, în vreme ce Sony în mod tradițional aduce cel puțin o tabletă și un telefon la CES. La fel procedează și Motorola, care se afla pe teren propriu, deși acum se află sub umbrelă Lenovo, iar strategia ar putea fi diferită.

Dell și ASUS pregătesc cu siguranță lansări pentru CES, iar LG ar putea veni cu noi tablete și phableturi. De la ei așteptăm un LG G Flex 2 și noi smartwatchuri, plus noi televizoare cu webOS. Microsoft ar putea propune un nou Lumia la acest eveniment, eventual un urmaș Pureview pentru Lumia 1020. Ceasurile smart vor fi la mare căutare, împreună cu terminalele hibrid și brățările de fitness.

Probabil vom vedea și tablete reference design cu procesor Snapdragon 810 în acțiune. Voi ce așteptări aveți de la CES?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×