Gionee Elife S5.1, cel mai subțire smartphone din lume apare În fotografii hands-on (Îl așteptăm În România sub denumirea de Allview X3 Soul)

Autor:  | Publicat în:  Gionee 3.127 ori
<b>Gionee Elife S5.1, cel mai subțire smartphone din lume apare În fotografii hands-on (Îl așteptăm În România sub denumirea de Allview X3 Soul)</b>După ce acum câteva momente aveam ocazia să aruncăm o privire asupra unor imagini cu Gionee Elife S5.1, noul cel mai subțire telefon din lume, iată că acum prin intermediul user-ului Mobile Uncle de pe rețeaua de socializare chineză Weibo putem...

După ce acum câteva momente aveam ocazia să aruncăm o privire asupra unor imagini cu Gionee Elife S5.1, noul cel mai subțire telefon din lume, iată că acum prin intermediul user-ului Mobile Uncle de pe rețeaua de socializare chineză Weibo putem admira o serie de fotografii hands-on cu terminalul în cauză.

Din câte putem remarca, modelul de teste ajuns în fotografii beneficiază de o carcasă colorată într-o nuanță de albastru deschis, iar privit din lateral, acesta este un device cu adevărat subțire, talia sa fiind de doar 5,15 mm în grosime, talie cu 0.40 mm mai mică față de cea a lui Gionee Elife S5.5.

Gionee Elife S5.1

Spre deosebire de modelul Gionee Elife S5.5 care a ajuns și la noi pe piață sub denumirea Allview X2 Soul, Elife S5.1 integrează senzorul camerei foto direct în carcasă, fără a fi nevoie de un extra strat secundar care făcea ca telefonul să nu aibă aceeași grosime măsurat din toate unghiurile. Rămâne să vedem curând lista de specificații oficiale, cât și prețul acestui nou device ultra-subțire și nu în ultimul rând daca Allview îl va aduce și în România, sub probabila denumire de X3 Soul!

Gionee Elife S5.1, cel mai subțire smartphone din lume apare În fotografii hands-on (Îl așteptăm În România sub denumirea de Allview X3 Soul)

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×