Smartphone-ul Dell bazat pe Android, scapat pe web?

1.244 ori
<b>Smartphone-ul Dell bazat pe Android, scapat pe web?</b>Dupa indelungi asteptari si tentative de a intra pe piata telefoanelor mobile, se pare ca efortul celor de la Dell s-ar fi concretizat sub forma handsetului de mai jos, sau cel putin asa afirma zvonurile. Imaginea a fost recent scapata pe web si se pare...

Dupa indelungi asteptari si tentative de a intra pe piata telefoanelor mobile, se pare ca efortul celor de la Dell s-ar fi concretizat sub forma handsetului de mai jos, sau cel putin asa afirma zvonurile.

Imaginea a fost recent scapata pe web si se pare ca acesta ar fi primul telefon Dell, bazat pe platforma Android. E foarte posibil ca handsetul sa fie doar un fals sau o opera in Photoshop, dar la aceasta ora el pare destul de veridic si aflam ca Dell va lansa terminalul catre finalul anului.

Va reamintim ca Dell a prezentat cu cateva luni in urma 2 prototipuri de telefoane mobile, unul Android si unul Windows Mobile celor mai mari operatori si companiilor de top din industria mobila. Ei bine, acestia au respins prototipurile, astfel ca Dell s-a intors in stadiul de cercetare si dezvoltare, iar handsetul de mai sus ar putea fi rezultatul stradaniilor companiei.

[Via: Engadget.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×