Smartphone-ul Dell bazat pe Android, scapat pe web?

1.226 ori
<b>Smartphone-ul Dell bazat pe Android, scapat pe web?</b>Dupa indelungi asteptari si tentative de a intra pe piata telefoanelor mobile, se pare ca efortul celor de la Dell s-ar fi concretizat sub forma handsetului de mai jos, sau cel putin asa afirma zvonurile. Imaginea a fost recent scapata pe web si se pare...

Dupa indelungi asteptari si tentative de a intra pe piata telefoanelor mobile, se pare ca efortul celor de la Dell s-ar fi concretizat sub forma handsetului de mai jos, sau cel putin asa afirma zvonurile.

Imaginea a fost recent scapata pe web si se pare ca acesta ar fi primul telefon Dell, bazat pe platforma Android. E foarte posibil ca handsetul sa fie doar un fals sau o opera in Photoshop, dar la aceasta ora el pare destul de veridic si aflam ca Dell va lansa terminalul catre finalul anului.

Va reamintim ca Dell a prezentat cu cateva luni in urma 2 prototipuri de telefoane mobile, unul Android si unul Windows Mobile celor mai mari operatori si companiilor de top din industria mobila. Ei bine, acestia au respins prototipurile, astfel ca Dell s-a intors in stadiul de cercetare si dezvoltare, iar handsetul de mai sus ar putea fi rezultatul stradaniilor companiei.

[Via: Engadget.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×