Oppo R8007, un nou telefon midrange, cu procesor Snapdragon și două sloturi SIM apare În benchmark-uri

Autor:  | Publicat în:  Oppo 513 ori
<b>Oppo R8007, un nou telefon midrange, cu procesor Snapdragon și două sloturi SIM apare În benchmark-uri</b>știm deja că Oppo ne pregătește un flagship sub forma modelului Find 7, iar astăzi avem dovezi că un nou terminal e gata de lansare. De această dată e vorba despre un midrange, modelul Oppo R8007, care a ajuns pe web prin intermediul unui...

știm deja că Oppo ne pregătește un flagship sub forma modelului Find 7, iar astăzi avem dovezi că un nou terminal e gata de lansare. De această dată e vorba despre un midrange, modelul Oppo R8007, care a ajuns pe web prin intermediul unui benchmark.

Avem de-a face aici cu un smartphone cu specificații de nivel mediu și cu procesor Qualcomm la bord. Oppo R8007 este dotat cu un CPU Snapdragon S4 MSM8226, o cameră principală de 13 megapixeli, Android 4.3 și un display cu rezoluție 720p. Handsetul are procesorul tactat la 1.6 GHz și deocamdată oferă suport doar pentru rețelele de telefonie din China.

R8007 ar putea avea și o versiune internațională, fiind un urmaș al lui R819 astfel, dar nu putem garanta nimic deocamdată. Din câte știm această companie va avea și un stand la MWC 2014 și vă vom aduce mai multe detalii din Barcelona, atunci când ne vom afla acolo.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×