Samsung Galaxy S5 va avea un display 2K de 5.2 inch; O nouă captură de ecran confirmă!

1.378 ori
<b>Samsung Galaxy S5 va avea un display 2K de 5.2 inch; O nouă captură de ecran confirmă!</b>A apărut pe web în această dimineață o nouă captură de ecran care ar aparține lui Galaxy S5 și care confirmă rezoluția și tipul ecranului său. E vorba despre un display de 5.2 inch, care ar suporta o rezoluție QHD. Rețineți că în acest...

A apărut pe web în această dimineață o nouă captură de ecran care ar aparține lui Galaxy S5 și care confirmă rezoluția și tipul ecranului său. E vorba despre un display de 5.2 inch, care ar suporta o rezoluție QHD.

Rețineți că în acest caz QHD cu Q mare nu înseamnă qHD cu Q mic, adică 960 x 540, ci 2K. E vorba astfel despre un smartphone cu rezoluție de 1440 x 2560 pixeli și o diagonală de 5.2 inch, ceea ce înseamnă o densitate a pixelilor de 560 ppi. Am văzut și alte scăpări în prealabil, ce menționau un ecran Full HD, deci privim cu precauție această imagine.

Mai este fix o săptămână până la evenimentul Samsung Unpacked din Barcelona, din cadrul MWC, la care vom participa și noi. îl așteptăm pe Samsung Galaxy S5 să debuteze oficial atunci, cu un display Super AMOLED, un procesor Exynos 64 bit/Snapdragon 800 pentru unele zone ale globului și camera de 16 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×