Gionee Elife S primește un nou teaser: "mai mult decât un smartphone slim"

Autor:  | Publicat în:  Gionee 764 ori
<b>Gionee Elife S primește un nou teaser: "mai mult decât un smartphone slim"</b>Telefoanele Gionee ne interesează în mod deosebit, deoarece acest OEM din China produce și handseturile de la Allview, mai ales cele high end de nouă generație, precum X1 Soul. Acum că Gionee pregătește un nou model ultraslim, suntem cu ochii pe...

Telefoanele Gionee ne interesează în mod deosebit, deoarece acest OEM din China produce și handseturile de la Allview, mai ales cele high end de nouă generație, precum X1 Soul. Acum că Gionee pregătește un nou model ultraslim, suntem cu ochii pe ei și analizam un nou teaser pentru terminalul numit Gionee Elife S.

în dată de 19 februarie va avea loc un eveniment special de lansare a acestui device, se pare, iar handsetul ar putea cobora sub pragul de 6 mm, performanța în premieră pentru un telefon mobil. Se zvonește că noul smartphone va măsura doar 5.8 mm în talie, fiind astfel cel mai subțire handset din lume.

Totuși, noul teaser ne spune că acesta va fi mai mult decât un telefon slim, ci va avea și dotări interesante. Ele includ un procesor octa core MT6592, un display de 5 inch și 2 GB RAM. Să vedem și ce cameră și baterie vom primi, înainte să ne bucurăm prea tare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×