Oppo Find 7, un nou smartphone cu ecran Full HD al companiei care vine În România

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.950 ori
<b>Oppo Find 7, un nou smartphone cu ecran Full HD al companiei care vine În România</b>Oppo va deschide o filială în România luna viitoare, dar până atunci aflăm vești cu privire la un nou terminal al chinezilor. Se pare că după Oppo Find 5 al cărui review îl finisăm pentru YouTube chiar acum îl vom vedea pe Oppo Find 7. &nbsp;...

Oppo va deschide o filială în România luna viitoare, dar până atunci aflăm vești cu privire la un nou terminal al chinezilor. Se pare că după Oppo Find 5 al cărui review îl finisăm pentru YouTube chiar acum îl vom vedea pe Oppo Find 7.

Versiune evoluată de Find 5, acest model va fi un terminal cu ecran Full HD de 5 inch și se pare că va costa 700 de dolari. El a fost confirmat de către surse din China, care afirmă că ecranul va fi cel de pe Oppo Find 5, doar că de această dată el va fi însoțit de un CPU Snapdragon 800 la 2.3 GHz și o cameră de 13 megapixeli.

Ce ne surprinde e prezenta unei camere frontale de 8 MP, iar alte dotări ale noului venit includ 2 GB RAM, 32 GB memorie internă și o mega baterie de 4000 mAh. Oppo Find 7 va rula Android 4.2.2 Jelly Bean și va masura 9.9 mm în grosime. Lansarea acestui device ar trebui să aibă loc cândva în trimestrul 3.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×