Oppo anunță smartphone-urile R9s și R9s Plus; primim camere selfie de 16 mpx și procesoare octa-core

1.571 ori
<b>Oppo anunță smartphone-urile R9s și R9s Plus; primim camere selfie de 16 mpx și procesoare octa-core</b>Deși așteptam ca cei de la Oppo să anunțe astăzi doar un singur smartphone, iată că avem de-a face cu două modele foarte interesante, și anume R9s și R9s Plus. Ambele produse de aici adoptă un design identic, și camere foto selfie de 16 megapixeli

În urmă cu doar câteva momente cei de la Oppo au anunțat oficial smartphone-ul R9s, model alături de care a fost prezentat și o variantă de tip phablet numită R9s Plus. Aceste două terminale sunt primele de pe piață ce inaugurează un nou setup al benzilor din plastic pentru antene, de această dată în detrimentul unor linii groase aflate pe spatele carcasei metalice întâlnindu-se doar 3 linii subțiri în partea de sus și de jos.

Oppo R9s

Din punct de vedere al dotărilor hardware avem specificații destul de comune, diferența majoră fiind reprezentată de către diagonala ecranului. Oppo R9s vine cu display OLED Full HD de 5.5 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625, cu 4 GB memorie RAM și cu 64 GB spațiu intern de stocare. Avem aici o baterie de 3010 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă VOOC, un slot microSD și Android 6.0 Marshmallow preinstalat.

Oppo R9s

Oppo R9s Plus ne aduce în schimb un display OLED mai generos de 6 inch cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 653 de 1.95 GHz și 64 GB spațiu intern de stocare + slot microSD. Interesant este aici faptul că primim un chip de 6 GB memorie RAM, semn că multitasking-ul va fi floare la ureche pentru acest smartphone. Întâlnim și aici Android Marshmallow, un port microUSB v2.0 și o baterie de 4000 mAh cu suport de încărcare rapidă VOOC.

Oppo R9s

Pe ambele modele de aici primim un scanner de amprente amplasat frontal sub forma unui buton home, o cameră foto principală Sony IMX398 de 16 megapixeli, dar și un senzor frontal identic pentru captura selfie. Aflați că Oppo R9s va fi disponibil la vânzare din data de 28 octombrie la un preț de 415 dolari, pe când modelul R9s Plus va ajunge pe rafturile magazinelor abia din decembrie la un preț de 520 dolari.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×