Oppo Smartwatch are parte de o scăpare sub formă de imagine, vine cu o baterie ce se încarcă foarte rapid

696 ori
<b>Oppo Smartwatch are parte de o scăpare sub formă de imagine, vine cu o baterie ce se încarcă foarte rapid</b>Se pare că şi Oppo pregăteşte un smartwatch, după cum aflam chiar de vara trecută, doar că azi apucăm să şi vedem o imagine cu acest device. Pe numele sau pur şi simplu Oppo Smart Watch (cel puţin deocamdată), acest model a apărut pe...

Se pare că şi Oppo pregăteşte un smartwatch, după cum aflam chiar de vara trecută, doar că azi apucăm să şi vedem o imagine cu acest device. Pe numele sau pur şi simplu Oppo Smart Watch (cel puţin deocamdată), acest model a apărut pe reţelele de socializare din China.

El rulează Android Wear şi se remarcă printr-o baterie capabilă să se încarce în 5 minute destul încât să alimenteze terminalul o zi întreagă. Designul său duce cu gândul la Moto 360, dar şi puţin la Huawei Watch şi acea curea verde cu cusături negre arată tare interesant. Corpul circular al acestui smartwatch pare fabricat din metal şi observăm şi prezenţa a 3 butoane fizice lateral.

Încă nu avem detalii despre specificaţii, dar ştim că Oppo a intrat deja parţial pe piaţa purtabilelor, cu o brăţară de fitness numită O-Band. Dacă ne permiteţi să speculăm, ne aşteptam să vedem la bord 512 MB RAM, 4 GB stocare, un display de peste 1 inch, cu rezoluţie de 320 x 320 pixeli sau mai mare şi eventual o carcasă rezistenta la apă.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×