Proaspăt lansatul Realme XT va primi o variantă upgrade în decembrie, cu încărcare la 30W și CPU SD730G

861 ori
<b>Proaspăt lansatul Realme XT va primi o variantă upgrade în decembrie, cu încărcare la 30W și CPU SD730G</b>Deși lansat de doar 24 ore pe piața din India, iată că smartphone-ul Oppo Realme XT se pregătește deja de o variantă succesor după cum dezvăluie chiar firma producătoare. Aflăm pe această cale faptul că în luna decembrie

Deși lansat de doar 24 ore pe piața din India, iată că smartphone-ul Oppo Realme XT se pregătește deja de o variantă succesor după cum dezvăluie chiar firma producătoare. Aflăm pe această cale faptul că în luna decembrie va debuta o versiune upgrade intitulată Realme XT 730G ce va aduce noutăți la nivel de încărcare, dar și un cipset actualizat. Despre ce dotări este vorba aflați în rândurile următoare. 

Oppo Realme XT 730G

Ei bine, descoperim că acest smartphone nou va sosi echipat cu procesor Snapdragon 730G, soluție aleasă în detrimentul lui Snapdragon 712 de pe varianta standard Realme XT. Vom avea o baterie de 4000 mAh cu suport pentru alimentare rapidă la 30W, asta în vreme ce modelul de bază anunțat ieri poate încărca la maxim 20W.

Pe lista de dotări vom mai regăsi un ecran Super AMOLED FHD+ de 6.4 inch, variante cu 6 sau 8 GB RAM și 64 sau 128 GB stocare, slot microSD și scanner de amprente integrat în display. Primim și cameră selfie de 32 mpx, iar în spate camera cvadruplă rămâne neschimbată: 64 mpx + 8 mpx (ultrawide) + 2 mpx (bokeh) + 2 mpx (macro).

Nu există încă detalii despre preț, dar ținând cont de faptul că modelul standard costă 200 euro, nu ne așteptăm la o sumă foarte piperată nici în cazul lui Realme XT 730G. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×