Oppo Reno ar ajunge la un raport corp-ecran de 93.1%; Fără breton sau decupaj în display

607 ori
<b>Oppo Reno ar ajunge la un raport corp-ecran de 93.1%; Fără breton sau decupaj în display</b>Printre motivele pentru care așteptăm luna aprilie cu mare nerăbdare se numără și Oppo Reno, primul smartphone din portofoliul companiei chineze care va adopta tehnologia de super-zoom 10x pe care o vedeam prezentată anterior

Printre motivele pentru care așteptăm luna aprilie cu mare nerăbdare se numără și Oppo Reno, primul smartphone din portofoliul companiei chineze care va adopta tehnologia de super-zoom 10x pe care o vedeam prezentată anterior la MWC. De curând am privit asupra unor mostre foto de zoom deosebite, iar acum aflăm un detaliu nou despre acest telefon ce vine pe data de 10 aprilie.

Oppo Reno

Nimeni altul decât Brian Shen (vicepreședinte Oppo) este cel care dezvăluie informații neștiute despre handset, precum faptul că raportul corp-ecran va fi de 93.1%. Se va ajunge la această valoare prin renunțarea la orice soi de decupaj sau foraj în ecran, semn că este cazul să ne așteptăm în cazul de față la un mecanism de cameră selfie periscop ce se ridică automat la apăsarea unui buton.

Oficialul Oppo mai declară și faptul că telefonul nu va avea decupaje nici în spate, afirmație destul de ciudată asta dacă se pun la calcul și decupajele pentru camera triplă remarcată în randările recente. Rămâne să așteptăm o lămurire cu privire la această declarație și aflați că Oppo Reno ar putea fi un model mid-range cu procesor Snapdragon 710 la bord. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×