Oppo va avea o reprezentanță și În România; Deja există cel puțin un român posesor de Oppo Find 5!

3.574 ori
<b>Oppo va avea o reprezentanță și În România; Deja există cel puțin un român posesor de Oppo Find 5!</b>După cum știți deja, avem în teste un telefon Oppo Find 5, al cărui unboxing îl găsiți chiar acum pe canalul nostru YouTube. Dacă va face cu ochiul acest telefon și acest brand, aflați că peste aproximativ o lună Oppo va deschide o...

După cum știți deja, avem în teste un telefon Oppo Find 5, al cărui unboxing îl găsiți chiar acum pe canalul nostru YouTube. Dacă va face cu ochiul acest telefon și acest brand, aflați că peste aproximativ o lună Oppo va deschide o reprezentanță și în România.

înainte să debuteze Oppo România, aflați că în urma unui concurs organizat de companie pe Facebook, există deja un fericit posesor de handset Oppo Find 5. Este vorba de Sorin Bocan, iar anunțul câștigătorului îl vedeți în imaginea de mai sus. Cu câteva săptămâni în urmă vă informam că Oppo va începe livrările gratuite de telefoane în Europa și acesta a fost doar primul pas al extinderii companiei chineze.

După ce a clădit o reprezentantă solidă în Republica Moldova, iată că acum brandul ajunge și în România și sincer să fiu aștept o mutare similară de la Xiaomi și Meizu. Toate aceste branduri chinezești ar avea șanse mari să smulgă procente serioase din cota de piață Samsung și Nokia și să ne ofere alternative mai ieftine la smartphone-uri de top.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×