Windows Phone 8 Amber update: iată ce aduce pe Lumia 920 (Video)

1.977 ori
<b>Windows Phone 8 Amber update: iată ce aduce pe Lumia 920 (Video)</b>Dacă telefoanele Windows Phone 8 non Lumia primesc actualizările GDR2 acum și GDR3 spre finalul de an, ei bine modelele Nokia au parte de update-ul Amber, pe care îl vedeți în acțiune mai jos. Acesta i-a fost aplicat faimosului Nokia Lumia 920, un...

Dacă telefoanele Windows Phone 8 non Lumia primesc actualizările GDR2 acum și GDR3 spre finalul de an, ei bine modelele Nokia au parte de update-ul Amber, pe care îl vedeți în acțiune mai jos. Acesta i-a fost aplicat faimosului Nokia Lumia 920, un telefon ideal de luat în vacanță.

Actualizarea Amber aduce pe Lumia 920 funcția dublu tap pentru a ieși din standby, o funcție specială pentru ceasul din lockscreen și posibilitatea de a întoarce handsetul cu fața în jos pentru a-l trece pe silențios. Primim și noi wallpaper-uri, aplicația Smart Camera și posibilitatea de a seta un profil de culoare pentru ecran.

în schimb, GDR2 aduce pe modelele Windows Phone radio FM, IBN Notes Traveler și Sina Weibo (conturile lor integrate în Windows Phone), suport îmbunătățit DataSense și suport CalDAV și CardDAV. De menționat e faptul că odată ce sosește Amber pe un Lumia, el va permite și setarea acțiunilor realizate cu butonul pentru cameră.

Puteți seta că apăsarea acestui buton să deschidă aplicația Nokia Smart Camera și nu pe cea stock a camerei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×