Windows Phone 8 Amber update: iată ce aduce pe Lumia 920 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.945 ori
<b>Windows Phone 8 Amber update: iată ce aduce pe Lumia 920 (Video)</b>Dacă telefoanele Windows Phone 8 non Lumia primesc actualizările GDR2 acum și GDR3 spre finalul de an, ei bine modelele Nokia au parte de update-ul Amber, pe care îl vedeți în acțiune mai jos. Acesta i-a fost aplicat faimosului Nokia Lumia 920, un...

Dacă telefoanele Windows Phone 8 non Lumia primesc actualizările GDR2 acum și GDR3 spre finalul de an, ei bine modelele Nokia au parte de update-ul Amber, pe care îl vedeți în acțiune mai jos. Acesta i-a fost aplicat faimosului Nokia Lumia 920, un telefon ideal de luat în vacanță.

Actualizarea Amber aduce pe Lumia 920 funcția dublu tap pentru a ieși din standby, o funcție specială pentru ceasul din lockscreen și posibilitatea de a întoarce handsetul cu fața în jos pentru a-l trece pe silențios. Primim și noi wallpaper-uri, aplicația Smart Camera și posibilitatea de a seta un profil de culoare pentru ecran.

în schimb, GDR2 aduce pe modelele Windows Phone radio FM, IBN Notes Traveler și Sina Weibo (conturile lor integrate în Windows Phone), suport îmbunătățit DataSense și suport CalDAV și CardDAV. De menționat e faptul că odată ce sosește Amber pe un Lumia, el va permite și setarea acțiunilor realizate cu butonul pentru cameră.

Puteți seta că apăsarea acestui buton să deschidă aplicația Nokia Smart Camera și nu pe cea stock a camerei.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×