HTC anunță o scădere de 83% a profiturilor trimestriale

1.125 ori
<b>HTC anunță o scădere de 83% a profiturilor trimestriale</b>De vreme ce ne aflăm în iulie, adică la începutul trimestrului 3, a venit și momentul raportării de profituri/pierderi și a venit și momentul să aflăm predicții pentru următoarea perioadă. Dacă la Samsung lucrurile nu sunt prea roz, ei bine...

De vreme ce ne aflăm în iulie, adică la începutul trimestrului 3, a venit și momentul raportării de profituri/pierderi și a venit și momentul să aflăm predicții pentru următoarea perioadă. Dacă la Samsung lucrurile nu sunt prea roz, ei bine nici HTC nu stă prea bine.

Producătorul taiwanez al smartphone-ului One a anunțat astăzi o scădere cu 83% a profitului pe trimestrul 2, fiind cu mult sub predicțiile analiștilor. Profitul net postat de companie este de 41.6 milioane de dolari, de 7 ori mai mic decât anul trecut. Totuși acest rezultat este mai bun decât în trimestrul precedent din acest an, când HTC aproape a intrat pe pierdere.

Veniturile producătorului de terminale cu interfața Sense au scăzut cu 22%, iar viitorul nu sună prea luminos pentru asiatici, de vreme ce HTC First a fost un eșec, iar HTC One este acum la apogeul vânzărilor, deci și acestea vor începe să scadă. O speranță ar putea fi HTC Butterfly S, HTC One Mini sau Max, dar rămâne de văzut cât de bine se vor vinde aceste modele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×