Oppo va lansa o cameră cu zoom optic 10x pe data de 16 ianuarie

4.046 ori
<b>Oppo va lansa o cameră cu zoom optic 10x pe data de 16 ianuarie</b>Oppo continuă să inoveze şi dincolo de încărcarea ultra rapidă Super VOOC. Se pare că vrea să facă un salt important în zona de optică, urmând a prezenta o cameră cu zoom optic 10x pe data de 16 ianuarie, adică fix peste doar două zile

Oppo continuă să inoveze şi dincolo de încărcarea ultra rapidă Super VOOC. Se pare că vrea să facă un salt important în zona de optică, urmând a prezenta o cameră cu zoom optic 10x pe 16 ianuarie, adică fix peste doar 2 zile. 

Oppo nu e străină de proiectele de gen. La MWC 2017 spre exemplu nu prezenta vreun telefon, ci uimea pe toată lumea cu prima cameră duală cu zoom optic 5X. Ce e drept acea soluţie nu prea a fost văzută pe telefoane, fiind prea avansată. Chiar şi acum maximul atins e zoom-ul hibrid de pe Huawei-urile cele mai noi. Pe 16 ianuarie Oppo ar urma să prezinte o soluţie de zoom lossless 10X în cadrul unui eveniment organizat în Beijing.

Setup-ul actual, cel cu zoom 5X include un obiectiv 5p şi o prismă cu unghi de 90 de grade, care direcționează lumina spre un senzor de cameră poziţionat vertical. Unitatea de stabilizare optică este amplasată la celălalt capăt, deci va funcţiona şi când zoom-ul este la maxim. Sursele din China par precaute cu privire la prezentarea unui telefon. Mai degrabă vedem doar un demo şi atât.

De vreme ce nici măcar telefoane cu zoom optic 5x nu există, zic că mai avem de aşteptat 2-3 ani. E foarte greu să realizezi aşa ceva pe un device cu talia sub 10 mm, elementele optice neavând destul loc pentru integrare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×