Iată ce poate camera cu super zoom 10x de la Oppo (Video + foto)

1.370 ori
<b>Iată ce poate camera cu super zoom 10x de la Oppo (Video + foto)</b>Oppo a furat startul la MWC 2019, prezentând ceva special încă de pe 23 februarie, nu pe 24 sau 25 ca restul companiilor. Compania a prezentat primul său telefon cu cameră ce oferă zoom lossless 10X, iar acum vedem şi câteva

Oppo a furat startul la MWC 2019, prezentând ceva special încă de pe 23 februarie, nu pe 24 sau 25 ca restul companiilor. Compania a prezentat primul său telefon cu cameră ce oferă zoom lossless 10X, iar acum vedem şi câteva mostre şi teste ale sale.

Oppo

Handsetul nu are nici măcar nume încă, dar a fost prezent pe buzele tuturor la MWC. Vine cu un modul cu zoom triplu 10X, folosind un mecanism special periscop pentru una din camere. Va debuta comercial în trimestrul 2 al acestui an. Prototipul se descurcă uimitor şi a fost pus la treabă cu macheta unui oraş, ce includea omuleţi şi maşini.

Oppo

Capturile cu zoom fac totul să arate mai degrabă real decât miniatural şi detaliile sunt uimitoare. Camera principală are un senzor de 48 MP, dar face poze de 12 MP în mod normal. Modul Pro le oferă pe cele de 48 MP (indisponibil pe prototip). Modul 10x losless zoom este activat prin camera de 16 mm ultra wide angle şi cea telephoto de 160 mm.

Oppo

E vorba despre un senzor de 8 MP cu obiectiv ultra wide la pachet şi un senzor de 12 MP cu obiectiv tele. Vă invit şi la sursă să vedeţi cadrele uimitoare si ipostazele cu mult zoom.. Sliderul de zoom din interfaţă şochează pentru un mobil, ajungând de la 1x la 20x în paşi mici, dar lini. Avem în acest articol capturi ultra wide, captura detaliată de 12 MP şi cea cu zoom tele.

Oppo

Terminalul aduce şi procesor Snapdragon 855, ecran Full HD+, 8 GB RAM şi 256 GB stocare, dar şi baterie de 4065 mAh. Aşteptaţi-vă să vedeţi mecanisme similare de zoom la rivali cât de curând, luate prin licenţă sau... spionaj.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×