Oppo programează un eveniment pe 23 februarie în Barcelona; Prototipul cu zoom hibrid 10x așteptat aici

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.068 ori
<b>Oppo programează un eveniment pe 23 februarie în Barcelona; Prototipul cu zoom hibrid 10x așteptat aici</b>Printre lansările importante de săptămâna trecută am avut și evenimentul marca Oppo în care a debutat oficial tehnologia de zoom hibrid 10x care ar putea aduce beneficii serioase în departamentul smartphone. În ciuda acestei lansări

Printre lansările importante de săptămâna trecută am avut și evenimentul marca Oppo în care a debutat oficial tehnologia de zoom hibrid 10x care ar putea aduce beneficii serioase în departamentul smartphone. În ciuda acestei lansări, firma chineză nu a prezentat nici un demo la fața locului, acesta fiind tratat ca un soi de indiciu cu privire la faptul că tehnologia va fi arătată mai târziu în cadrul MWC 2019.

Oppo MWC 2019

Asta se și întâmplă după cum aflăm astăzi când Oppo începe a trimite invitațiile de presă pentru un eveniment ce are loc pe 23 februarie în Barcelona, adică cu fix 2 zile înainte de startul târgului MWC. În acea zi am putea vedea un demo pentru un smartphone prototip ce adoptă această tehnologie de zoom hibrid 10x și care implică 3 camere foto la pachet.

Ținând cont de faptul că Oppo a prezentat în 2017 tot la MWC tehnologia de zoom hibrid 5x și că aceasta nu a ajuns nici măcar în momentul de față pe un device disponibil comercial, cel mai probabil cam așa vor sta lucrurile și cu noua iterație. Pe lângă zoom-ul hibrid 10x, firma chineză a dezvoltat și un senzor în parteneriat cu Synaptic care poate citi amprenta prin ecran, dar pe o suprafață mărită. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×