Oppo va lansa primul telefon de pe piață cu protecţie Gorilla Glass 6

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.088 ori
<b>Oppo va lansa primul telefon de pe piață cu protecţie Gorilla Glass 6</b>În vreme ce marii producători de pe piața smartphone așteaptă chiar și ani pentru a aduce în masă o anumită tehnologie, firmele din China se mișcă tare rapid la acest capitol. Oppo este un nou exemplu, companie care după integrarea

Nu ştiu cum reuşeşte Oppo să îşi adjudece atât de multe premiere tehnologice, dar iată că o face. Au avut întâi primul zoom optic 5X pe telefon, apoi încărcarea ultra rapidă Super VOOC, iar acum au prins protecţia Gorilla Glass 6 în premieră faţă de alţi producători de telefoane.

Compania chineză a confirmat că va fi prima care va lansa un smartphone cu protecţie Gorilla Glass 6. Tehnologia era anunţată oficial luna trecută şi marile companii s-au înghesuit să cumpere protecţii de acest tip şi să le licenţieze pentru utilizare. Oppo va lansa primul său telefon cu această protecţie peste doar câteva săptămâni. În ziua de azi, când telefoanele devin tot mai complexe, au porţiuni glisante mai nou, periscopuri şi în curând vor fi şi flexibile, rezistenţa e cheia.

Aţi văzut ce a păţit Oppo Find X la testul recent de rezistenţă... Iar acum Oppo vrea să asigure publicul că nu va mai avea probleme de gen. Corning Inc, creator de panouri de sticlă de specialitate, protecţii şi materiale ceramice a realizat noua protecţie şi a anunţat parteneri ca Samsung, Sony, ASUS. Ca să nu mai vorbim şi de faptul că Corning operează şi în zona de parbrize.

Oamenii de ştiinţă de la Corning au creat şi amestecat noi materiale, care fac această generaţie de protecţie capabilă să reziste la 15 instanţe de cădere de la 1 metru înălţime pe o suprafaţă dură. Se dublează astfel performanţa faţă de precedenta generaţie. Oppo devine deci o companie în avantgarda zonei smartphone, după ce a avut un Find X cu acea porţiune glisantă şi a avut şi printre primele handseturi cu scanner de amprente integrat în ecran.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×