Oracle: Activările device-urilor Android aduc 10 milioane dolari pe zi pentru Google

925 ori
<b>Oracle: Activările device-urilor Android aduc 10 milioane dolari pe zi pentru Google</b>Știu că Oracle are o serie de probleme cu Google. La mijloc este vorba de softul din spatele Android. S-a făcut o socoteală și a reieșit că gigantul motoarelor de căutare ar scoate 10 milioane de dolari pe zi. &nbsp; Nu știu care a fost...

Știu că Oracle are o serie de probleme cu Google. La mijloc este vorba de softul din spatele Android. S-a făcut o socoteală și a reieșit că gigantul motoarelor de căutare ar scoate 10 milioane de dolari pe zi.

Nu știu care a fost algoritmul de la mijloc, dar bănuiesc că se referă la câștigurile generate de advertising-ul Google. S-a ajuns a se activa peste 700.000 de device-uri Android, grosul sumei fiind reprezentat de telefoane cu Android pe post de sistem de operare. S-a făcut o altă estimare potrivit căreia Google va atinge un milestone - 1 milion de device-uri activate pe zi, până la sfârșitul anului în curs.

Florian Mueller, expert în domeniul patentelor, lansează cifra de 14 dolari per utilizator de Android. Va fi interesant dacă Google va confirma din acest punct de vedere. Oracle cred că și-a făcut socotelile pentru a deschide o acțiune împotriva companiei conduse de Larry Page.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×