Orange anunță noi telefoane atractive În luna februarie: LG Optimus Black, Samsung Omnia 7 și modele Nokia accesibile ca preț

4.837 ori
<b>Orange anunță noi telefoane atractive În luna februarie: LG Optimus Black, Samsung Omnia 7 și modele Nokia accesibile ca preț</b>Orange România tocmai a anunțat îmbogățirea portofoliului său de telefoane cu noi modele precum LG Optimus Black (pe care l-am văzut în acțiune la MWC, în Barcelona), BlackBerry Bold 9780, Motorola Defy, Samsung Omnia 7, LG Optimus Me și Sony...

Orange România tocmai a anunțat îmbogățirea portofoliului său de telefoane cu noi modele precum LG Optimus Black (pe care l-am văzut în acțiune la MWC, în Barcelona), BlackBerry Bold 9780, Motorola Defy, Samsung Omnia 7, LG Optimus Me și Sony Ericsson Cedar. Lista mai include și câteva telefoane cu funcții de bază și prețuri accesibile: Nokia C1-01, Nokia C2-02 și Samsung E1170.

Motorola Defy va sosi începând de la prețul de 79 de euro, disponibil cu abonament nou Pantera de minimum 20.84 euro (pe 2 ani), plus opțiunea My Smartphone de 9.37 euro, sau opțiunea My Smartphone Plus la 15 euro. Acest handset vine cu un display touch de 3.7 inch, WiFi, DLNA, HSDPA, cameră de 5 megapixeli, și procesor de 800 MHz.

Samsung Omnia 7 va fi disponibil cu prețul de pornire de 399 euro, cu orice abonament de minimum 12.5 euro pe 2 ani. Telefonul rulează Windows Phone 7 și vine cu un display Super AMOLED de 4 inch, procesor de 1 GHz, HSDPA, WiFi și o cameră de 5 megapixeli.

Același abonament de minim 12.5 euro pe 2 ani va însoți următoarele telefoane (cu prețuri de pornire): LG Optimus Me (119 euro), Sony Ericsson Cedar (45 euro), Nokia C2-02 (49 euro), Nokia C1-01 (9 euro) sau Samsung E1170 (1 euro).

Orange anunță noi telefoane atractive În luna februarie: LG Optimus Black, Samsung Omnia 7 și modele Nokia accesibile ca preț

Tot în această lună sosește și BlackBerry Bold 9780, primul model Bold cu BlackBerry OS 6.0. Terminalul vine cu un display de 2.44 inch, tastatura QWERTY, 256 MB memorie internă, 512 MB RAM, WiFi, procesor de 624 MHz și cameră de 5 megapixeli. Vă reamintim că din data de 14 februarie, clienții Orange posesori de BlackBerry-uri pot accesa AppWorld, magazinul de aplicații BlackBerry.

Probabil cel mai interesant model din noua ofertă Orange este LG Optimus Black, care ne-a fost prezentat la MWC 2011, de către trimisul nostru. Acest handset are ca premieră o cameră frontală de 2 megapixeli și un design foarte slim. O altă premieră este ecranul său, Nova Display, cu o luminozitate deosebită și un consum de energie redus cu 50%. Handsetul rulează Android 2.2 și oferă funcții de socializare.

Puteți găsi aceste telefoane atât în magazinul online Orange, cât și în cele fizice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×