MWC 2011: CEO-ul Google, Eric Schmidt ne explică evoluția lui Android, planurile de viitor (Video)

1.897 ori
<b>MWC 2011: CEO-ul Google, Eric Schmidt ne explică evoluția lui Android, planurile de viitor (Video)</b>Dacă sunteți curioși ce traseu a avut sistemul de operare Android până la a ajunge unde este acum și ce planuri de viitor are Google cu el, puteți arunca o privire pe discursul lui Eric Schmidt de la MWC 2011, surprins în Barcelona. Schmidt este...

Dacă sunteți curioși ce traseu a avut sistemul de operare Android până la a ajunge unde este acum și ce planuri de viitor are Google cu el, puteți arunca o privire pe discursul lui Eric Schmidt de la MWC 2011, surprins în Barcelona. Schmidt este CEO Google până în aprilie, dar haideți să vedem ce are oficialul de spus despre Android.

Am lăsat la urma acest deliciu pentru fanii Android, axându-ne pe clipuri hands-on și deși MWC 2011 s-a încheiat, este acum timpul concluziilor și al rememorărilor. Iată ce a avut de spus Eric Schmidt!

Pentru început aflăm că în puțin peste doi ani Android a atins deja 350.000 de activări pe zi, 170 de terminale compatibile, 27 de OEM-uri cu care Google colaborează și 169 de operatori parteneri din 69 de țări. La ora actuală, Android Market găzduiește 150.000 de aplicații și avem în sfârșit un rival demn de iOS și App Store.

șeful Google a pus accentul și pe soluțiile cloud și pe evoluția tipurilor de conectivitate disponibile, de la 3G la 4G/WiMAX/LTE. Discursul lui Schmidt a inclus și o viziune asupra viitorului, în care clipurile video vor fi automat uploadate (probabil pe YouTube), în care vom putea afla oricând locul în care se află cei apropiați și în care care vom afla în secunde ruta ideală pentru a ajunge la o anumită locație.

A fost menționat și serviciul Google Translate, care folosește supercomputerele Google și soluții cloud pentru a returna utilizatorului o traducere cât mai bună și mai rapidă pentru cuvintele căutate. Viitoarele terminale Android, precum tableta Motroola Xoom vor fi ideale nu atât pentru consumul media, cât pentru crearea media, mai ales cu aportul rețelelor 4G și al camerelor puternice încorporate.

De asemenea, aplicația Movie Studio își va aduce aportul și va transforma orice utilizator în editor video/regizor. S-a discutat foarte mult și despre Android 3.0 Honeycomb , dar și despre browserul Chrome, care a atins 120 de milioane de utilizatori activi. Extensiile Chrome vor fi esențiale în cloud computingul viitorului, iar Schmidt a menționat și un viitor în care mașinile se vor conduce singure, la dorința utilizatorului care a băut o bere în plus.

Dacă va încântă toate aceste informații și viziuni ale unui viitor în care telefonul va fi nu un instrument, ci un suport al vieții noastre, urmăriți toate cele 3 clipuri cu discursul lui Schmidt în Barcelona.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×