Orange anunta o explozie a transferului mobil de date

1.458 ori
<b>Orange anunta o explozie a transferului mobil de date</b>Orange a lansat cel de-al doilea Digital Media Index, un raport detaliat asupra trendurile consumatorilor in ce priveste media digitale. Orange Digital Media Index prezinta tiparele de utilizare a serviciilor Orange de divertisment si comunicatii,...

Orange a lansat cel de-al doilea Digital Media Index, un raport detaliat asupra trendurile consumatorilor in ce priveste media digitale.

Orange Digital Media Index prezinta tiparele de utilizare a serviciilor Orange de divertisment si comunicatii, inclusiv cele broadband, text, imagine si internet mobil. Studiul acopera o perioada de 3 luni si a indicat faptul ca numarul de imagini trimise a crescut cu 37%, cu peste 1 milion de poze uploadate de pe mobil online doar in august. De asemenea numarul de SMS-uri a crescut cu 25%, cu peste 1 miliarde de mesaje trimise pe luna.

Internetul mobil castiga tot mai mult teren, in conditiile in care Orange World, portalul mobil al celor de la Orange a primit 2.34 milioane de vizitatori lunar, cu o medie de 250.000 de vizitatori zilnici. Downloadurile de muzica au crescut si ele cu 15% (la suma de 295.000), iar jocurile au cunoscut un salt de 3.4% (la 691.032). Important de mentionat este faptul ca televiziunea mobila a adus de 2 ori mai mult profit decat estimase Orange.

Operatorul a afirmat ca statisticile din Index arata o explozie a serviciilor mobile de date, acestea generand 22% din veniturile companiei in ultimele 9 luni.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×