Sa cunoastem designerii geniali Nokia

1.859 ori
<b>Sa cunoastem designerii geniali Nokia</b>In imaginea de mai jos il puteti vedea pe genialul creator al modelului 6500 de la Nokia, Anton Fahlgren. Acesta este convins ca orice gadget are nevoie de un &ldquo;suflet&rdquo;, iar pasiunea sa pentru design a dat nastere telefoanelor Nokia pe care le...

In imaginea de mai jos il puteti vedea pe genialul creator al modelului 6500 de la Nokia, Anton Fahlgren. Acesta este convins ca orice gadget are nevoie de un “suflet”, iar pasiunea sa pentru design a dat nastere telefoanelor Nokia pe care le admiram atat de mult.

Fahlgren este creatorul lui Nokia 6500, in variantele Classic si Slide, si are functia de senior design manager in cadrul gigantului finlandez. El face parte dintr-o echipa de 300 de designeri din 34 de tari diferite care lucreaza in fiecare tara, pentru a crea terminale care sa se plieze pe nevoile consumatorilor. Fahlgren afirma intr-un interviu cu Australian IT: “Atunci cand participi la designul unui produs, inveti multe despre complexitatea tehnologiei, dar pentru latura artistica este la fel de important sa dai suflet produsului”.

Designerul a mai dezvaluit ca perceptia generala despre telefoane in SUA este ca acestea sunt, in majoritatea cazurilor terminale cu clapeta. Lucrurile stau diferit in China, unde telefonul reprezinta o definitie a statutului social si reflecta personalitatea si valorile posesorului. Astfel, telefoanele comercializate in aceasta tara sunt pline de feature-uri si noutati. Fahlgren a pus accentul si pe personalizare, subliniind faptul ca fiecare utilizator trebuie sa isi defineasca terminalul pentru a se potrivi cu personalitatea sa.

Speram ca astfel de specialisti sa participe si la procesul de creatie care va incepe la fabrica Nokia din judetul Cluj, in 2008, dezvoltand noi designuri chiar sub ochii nostri admirativi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×