Orange cumpara UPC Romania?

4.090 ori
<b>Orange cumpara UPC Romania?</b>Conform publicatiei online DealWatch, Orange, segmentul de telefonie mobila al companiei France Telecom este gata de a prelua UPC Romania, dupa cum ne informeaza si HotNews si BizCity.ro. De remarcat este faptul ca avem de-a face cu un zvon, infirmat de...

Conform publicatiei online DealWatch, Orange, segmentul de telefonie mobila al companiei France Telecom este gata de a prelua UPC Romania, dupa cum ne informeaza si HotNews si BizCity.ro. De remarcat este faptul ca avem de-a face cu un zvon, infirmat de Orange Romania si pe seama caruia reprezentantii UPC nu au comentat.


Sursa citata de catre publicatiile online anterior mentionate afirma ca Orange si UPC au incheiat deja un contract, in vedere achizitionarii operatorului de Internet, telefonie fixa si cablu TV. Ne amintim cu aceasta ocazia declaratia sefului Orange, Didier Lombard, care a anuntat in martie ca ia in calcul o achizitie de proportii pe piata romaneasca, fara a pune punctul pe "U"(PC). Declaratia a venit in acelasi moment in care Orange a anuntat atingerea pragului de 10 milioane de clienti.

Orange si UPC au mai colaborat in trecut, intelegerea dintre cele 2 companii debutand catre finalul lui 2007 prin intermediul unei oferte comune, disponibila in 4 judete. Oferta nu mai este disponibila incepand cu data de 31 ianuarie 2008, dar reprezentantii operatorilor au promis colaborari viitoare. Un parteneriat sub brand "portocaliu" al celor de la UPC i-ar duce pe piata 4play, acestia oferind cele 4 servicii prezente la concurenti (RCS&RDS, Romtelecom + Cosmote): internet, telefonie fixa, telefonie mobila, servicii de televiziune.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×